DavidRoth.com

DavidRoth.com

David Roth, VD för EMEA/Asia hos The Store at WPP, världens största reklamkonsortium kom till oss för hjälp med en lättanvänd blogg.

www.davidroth.com

David Roth, VD för Europa/Asian på The Store at WPP (världens största reklamkonsortium) hade hört talas om vårt tidigare arbete och kom till oss för hjälp med hans nya blogg, där han delar sina tankar och erfarenheter inom handeln.

Eftersom David är en upptagen man var det av yttersta vikt att den nya bloggen var lätt för honom att uppdatera och lägga till innehåll till, både inlägg och bilder. Förutom att designa ett visuellt snyggt bloggflöde var gränssnitet där David uppdaterar bloggen något vi ägnade extra tid åt.

Förutom bloggdelen byggde vi en separat sektion när David kan lägga till sina publikation och enkelt göra de tillgängliga för nedladdning men minimal ansträngning genom att intuitivt gränssnitt.

Sedan vi lanserade den nya bloggen för David har hans bloggande ökat rejält. Framförallt beror detta på att bloggandet inte tar lika mycket tid i anspråk än tidigare.

Kom igång med ditt projekt

Kontakta oss

Eller ring, 031 - 10 20 10