Kearns Brothers

Kearns Brothers

Kearns Brothers önskade efter deras insikt om hur viktigt en bra webbplats är, en ny, flexibel webbplats för att attrahera fler leads och kunder via webben.

www.kearnsbrothers.com

Kearns Brothers är ett familjeägt byggföretag i Detroit, Michigan, USA som specialiserar sig på takläggning och liknande konstruktionsarbete för bostäder. De kontaktade oss med ett önskemål om en mer flexibel hemsida för att öka antalet kunder som kom till dem via deras hemsida.

XLD Studios byggde om hela hemsidan med WordPress som grund vilket gjorde det enklare för Kearns Brothers att uppdatera sidan själva. Utöver detta tog vi fram en ny design med fokus på att visuellt visa deras arbete samt göra det enkelt för nya kunder att kontakta dem.

Sedan lanseringen av hemsidan har den attraherat över 70% fler leads. Även bounce rate har minskat med 40% jämfört med tidigare vilket är en signal att kunder hittar vad de vill. För Kearns Brothers har den nya hemsidan varit en succé och de har nu en bra plattform dit de kan hänvisa kunder med vetskapen om att de får den riktiga Kearns Brothers-upplevelsen.

Kom igång med ditt projekt

Kontakta oss

Eller ring, 031 - 10 20 10