Kungliga örlogsmannasällskapet

Kungliga örlogsmannasällskapet

Det Kungliga örlogsmannasällskapet hade en gammal webbplats som inte hade blivit uppdaterad på många år och var svårhanterlig för deras medlemmar.

www.koms.se

Det Kungliga Örlogsmannasällskapet, en av de kungliga akademierna, kom till oss med behovet av en ny webbplats. Deras huvudsakliga krav var att det skulle vara enkelt att hantera för deras webbmaster och möjliggöra för andra ledamöter att hjälpa till med uppdatering inom deras ansvarsområden. Naturligtvis ville de även ha en snygg design.

Den färdiga webbplatsen möter alla behov som önskades. Sidan är byggd med WordPress, vilket gör den lättupdaterad och säker. Utöver standardfunktionerna har vi utvecklat en rad specialbyggda funktioner för att göra det enkelt för vilken ledamot som helst att kunna uppdatera en utvald del av webbplatsen. Både kalenderfunktionen samt tidskriftsarkivet är specialgjorda, med ett enkelt administrationsgränssnitt.

Vi, och Kungliga Örlogsmannasällskapet är båda mycket nöjda med resultatet som har lovordats både internt och från det svenska WordPress-community:t, och är en levande webbplats som kommer tjäna akademin väl framöver.

Kom igång med ditt projekt

Kontakta oss

Eller ring, 031 - 10 20 10