Ofwerman Imports

Ofwerman Imports

Som en liten vinimportör av franska roséviner från Provence till den svenska marknaden behövde Ofwerman Imports en webbplats att visa alla sina viner på och för att hjälpa kunder hitta rätt produkt.

www.ofwermanimports.com

Ofwerman Imports är en vinimportör som importerar främst franska roséviner från Provence som säljs både via systembolaget och till restauranger. Nick, som driver företaget, kom till oss med ett behov att modernisera webbplatsen, och det mycket snabbt.

Den nya webbplatsen är byggd med grund på ett färdigt tema till WordPress, vilket gör att vi kunnat både hålla nere kostnaden, samtidigt som vi snabbt har kunnat bygga en fullskalig e-handels-webbplats som ger utförlig information om alla viner.

En av de stora fördelarna med att bygga webbplatsen i WordPress är att den är lättuppdaterad, vilket gör att Ofwerman Imports lätt kan uppdatera alla delar av den löpande vilket är viktigt när nya viner tas in i sortimentet. Kort och gott är det en mycket flexibel webbplats som väl speglar elegansen och kvaliteten i de viner som säljs.

Kom igång med ditt projekt

Kontakta oss

Eller ring, 031 - 10 20 10