Rays – for excellence

Rays – for excellence

Forskarskolan Rays, Research Academy for Young Scientists, behövde hjälp att migrera sin webbplats till WordPress och få hjälp med sökmotoroptimering för att få studenter att hitta till dem.

www.raysforexcellence.se

Forskarskolan Rays (Research Academy for Young Scientists) kontaktade oss för att få hjälp med sökmotoroptimering (SEO). De var helt nöjda med hur siten såg ut, men önskade att den rankade bättre i Google.

Vi flyttade över siten till WordPress från ren HTML-kod, dels för att göra det lättare för Rays att uppdatera sin site i framtiden, och dels för att det på detta vis blir mycket enklare att jobba med sökmotoroptimering för dem framåt.

Samtidigt som webbplatsen flyttades till WordPress, passade vi på att skriva om koden för att förbättra prestandan, och resultatet är en webbplats som laddar mycket snabbt, vilket hjälper till i alla avseenden.

Utöver flytten till WordPress utbildar vi även Rays i hur de själva kan jobba med sökmotoroptimering framöver, någonting som är viktigt att de kan göra själva som mindre förening.

Kom igång med ditt projekt

Kontakta oss

Eller ring, 031 - 10 20 10