SASCaptain.com

SASCaptain.com

Christer Lundström, aka SAS Captain, ville ha hjälp att bygga en webbplats där han kan samla sina foton, videos och berättelser från sitt jobb som pilot hos SAS.

www.sascaptain.com

Christer Lundström, mer känd som SAS Captain på Twitter och Instagram, kom till oss för att få hjälp med att bygga en webbplats som kunde vara hans hem online, där alla hans foton, videos och berättelser från jobbet som pilot kan samlas.

Eftersom att vara pilot betyder att man också är upptagen ville Christer ha en site som var lätt att underhålla, eller som han själv insiktsfullt sa, ”Jag har inte tid att blogga”.

För att lösa detta dilemma, en aktivt uppdaterad webbplats utan att behöva uppdatera den, integrerade vi WordPress-webbplatsen med YouTube och Instagram, tjänster som han redan uppdaterar. När han postar en ny bild till Instagram, eller lägger upp en ny video på YouTube plockas denna automatiskt in och postas på siten. På så sätt är den alltid uppdaterad, utan att det innebär merarbete för Christer.

Slutresultatet är att Christer nu har ett flexibelt hem på nätet där han kan dela sina underbara foton och videos från luften och bakom kulisserna som pilot. Han har också möjligheten att publicera egna inlägg och berättelser, och överlag har en plattform för att samla allt sitt innehåll online.

Kom igång med ditt projekt

Kontakta oss

Eller ring, 031 - 10 20 10