Om oss

XLD Studios grundades år 2004 och har erfarenheten för att veta vad som fungerar och vad som inte gör det. Vårt talangfulla och flexibla team ser till att din webbplats blir bra byggd tack vare kraften i WordPress, världens största content management-system (CMS).

Vi är mycket stolta över allt arbete vi gör och värderar högt den personliga kontakten med dig, oavsett storleken på projektet eller organisationen. Våra kunder inkluderar det Kungliga örlogsmannasällskapet, University of the Sunshine Coast, Kelby Media Group, Adobe-evangelisten Terry White och många fler.

Vi har kontor i både Göteborg (huvudkontor) och Frankfurt am Main i Tyskland. Våra kunder finns dock utspridda över hela världen, och vi lägger gärna till dig till kundlistan. Ring oss gärna eller skicka ett snabbt meddelande och låt oss prata om ditt projekt.

Kom i kontakt med oss

erik-bernskiold

Möt vår VD

Erik Bernskiold är Managing Director för XLD Studios. Erik har en lång bakgrund inom WordPress, är välkänd i WordPress-communityn och har varit verksam inom webb i över tio år. Han är också en frekvent talare om WordPress på konferenser runt om i världen.

XLD Studios Offices

Våra kontor

Du är varmt välkommen att komma förbi på en kaffe, antingen på vårt kontor i Göteborg eller i Frankfurt. Skicka dock gärna ett mail eller slå en signal innan du kommer. Du hittar oss på Ingenjörsgatan 9 i Göteborg och Senckenberganlage 31 i Frankfurt.