Vad vi gör

WordPress är vad vi specialiserar oss på och har gjort i flera år. Tack vare detta har vi erfarenheten att göra din nya webbplats till en framgång, snabbt och enkelt.

WordPress-hemsida

En WordPress-hemsida är en god investering. WordPress har växt till att bli det ledande CMS-systemet och driver över 60% av alla CMS-drivna hemsidor. Detta allt eftersom fler företag får upp ögonen för dess fördelar: Inga licenskostnader, lättanvänd, låga underhållskostnader och helt byråoberoende.

Mer om WordPress-hemsida

WordPress-kurser

Kunskap och utbildning är viktigt. Genom att arbeta mer effektivt med din webbplats friar du upp tid som kan användas till annat, mer viktigt arbete. Vi ger kurser och föredrag på ett pedagogiskt med lättsamt sätt om WordPress till företag som vi förbättra sin kunskap och klara av att löpande hantera sin egen webbplats.

Mer om WordPress-kurser

WordPress-konsult

Vi är specialister på WordPress och kan systemet utan och innan. Flertalet byråer och företag anlitar oss för att rådgiva dem och hjälpa dem hitta rätt i olika projektstadier. Planering och kunskap sparar både tid och pengar i dina projekt. Med oss som WordPress-konsulter får du rätt råd när du behöver.

Mer om WordPress-konsult

Allt-i-ett-hemsida – Hemsida betald månadsvis

Under åren har vi lärt oss att många kunder inte gillar alla beslut och krav som kommer med att ha en hemsida, som backup, underhåll och webbhotell. Vi vet också att kostnaden för en hemsida kan vara en stor utgift på en gång som mindre företag.

För att underlätta har vi skapat ett paket: ”Allt-i-ett” WordPress hemsida med ett månadsvis löpande avtal som ger dig en hemsida, inklusive webbhotell, underhåll och backup. Låt oss ta hand om allt som har med din webbplats att göra, så kan du ta hand om ditt företag.

Intresserad? Läs mer om vårt WordPress ”allt-i-ett” paket

Prestandaoptimering

Enligt Google förlorar du 20 % av din trafik för varje extra 100ms det tar att ladda din hemsida. Google tar också hänsyn till din hemsidas hastighet i sin ranking-algoritm. Du har allt att vinna på en snabb hemsida. Låt oss hjälpa till och optimera din så att du inte förlorar.

Mer om prestandaoptimering

WordPress-underhåll

Oroar du dig över backuper och uppdateringar för din hemsida? Vi kan hjälpa till att ta bort stressen genom att underhålla din WordPress hemsida. Uppdateringar görs löpande för både tillägg och WordPress. Vi ser dessutom alltid till att det alltid finns backuper av din hemsida, säkert lagrade. Allt för enbart 499kr/mån.

Kontakta oss

WordPress har på några år växt till att bli världens största publiceringssystem allt efter fler företag börjar upptäcka dess fördelar. Inga licenskostnader och långsiktiga kontrakt kombineras med låga underhållskostnader, säkerhet, stabilitet och ett fullständigt byråoberoende.

Vill du veta mer om WordPress?