WordPress konsult

Det är inte alltid så att man behöver en helt ny WordPress hemsida, utan ibland behöver man bara lite hjälp att hitta rätt och välja rätt i den djungel som WordPress och communityn faktiskt kan vara. Man behöver en WordPress konsult som kan hjälpa till vid behov.

Spara tid och fokusera rätt med konsulthjälp

Erik Bernskiöld - WordPress konsult

Kanske har du möjlighet att göra mycket själv, eller vill ta fram nya hemsidan in-house för att lära dig, spara pengar eller för att det är roligt. Vi tycker också WordPress är roligt, och förstår dig. Däremot är det enkelt att köra fast och ta sig vatten över huvudet. Genom att ta hjälp av oss som konsulter till ditt WordPress-projekt, får du tillgång till mångårig erfarenhet när du behöver det. På detta vis kan du spara mycket tid och fokusera din energi på rätt saker. Tid är ju också pengar.

Ett stöd vid din sida

Meningen är att du med vår hjälp skall kunna känna dig trygg. Vare sig du skall ta fram en kravspecifikation för ett WordPress-projekt, eller om du är en kommunikationsbyrå som behöver lite extra stöd och hjälp i WordPress-världen då och då, är en WordPress konsult rätt att anlita. Exempel på företag som anlitat oss som konsulter för deras projekt är kommunikationsbyrån Truth, Jetshop och VimleWebb.

consulting-clients