WordPress kurser

Även om WordPress är ett riktigt användarvänligt CMS är det inte lätt att kastas in i ett system och kunna allt från början. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och WordPress kurser för företag och privatpersoner om hur man hanterar och sin WordPress hemsida. Bli proffs på WordPress du med och gå en WordPress kurs med oss.

Boka in en kurs

WordPress kurser

Kurser

Många företags webbplatser förblir ouppdaterade, trots att dyra pengar har lagts på att göra det snyggt. En ouppdaterad webbplats tjänar inget till. WordPress är lättanvänt och med en av våra kurser kan ni enkelt komma igång att arbeta med WordPress igen.

Vår utlärningsmetod är att det skall vara roligt och lätt att lära sig och vi kombinerar i våra WordPress kurser därför humor med all den viktiga informationen på ett pedagogiskt och effektivt sätt. Förutom hos företag har Erik som leder kurser och föreläsningar hållit kurser och föreläsningar på konferenser runt om i världen.

Hör gärna av dig till oss och boka en WordPress kurs så att du eller ditt företag kan lära sig utnyttja webbplatsen på ett bättre sätt.

Boka in en kurs idag

WordPress föreläsning med Erik Bernskiöld
Föreläsning på WordCamp Stockholm 2012. Foto av Daniel Carlbom

D2WC 2012
Erik Bernskiöld föreläser på D2WC 2012. Foto av Jim Leether

Föreläsningar

Att föreläsa är bland det roligaste som finns. Det tycker i alla fall Erik som föreläser på konferenser och events runt om i världen speciellt om WordPress.

En föreläsning behandlar ett viktigt och aktuellt tema inom WordPress och kan vara fristående eller ingå i en serie. Till skillnad mot en workshop så innehåller inte en föreläsning något praktiskt moment för deltagarna, utan presenterar och lär ut ett ämne på ett pedagogiskt och roligt sätt.

För ett smakprov hur det kan låta, kan du lyssna på Eriks föreläsningar från WordCamp Stockholm 2012 (svenska).

Boka en föreläsning idag