WordPress prestandaoptimering

Enligt Google tappar du 20 % av din trafik för varje extra 100ms det tar att ladda din hemsida! Amazon har upptäckt att för varje 100ms tappar de 1 % av sin försäljning. Dessutom räknar Google in laddtiden för din hemsida i sin rankingalgoritm. Du har alltså allt att vinna genom att förbättra prestandan på din hemsida. Viktigast är att du får fler glada kunder.

Många webbplatser är sega helt enkelt för att de inte är bra konfigurerade. Vi kan hjälpa dig genom att först göra en profilering för att se vad som kan göras för att optimera din WordPress hemsidas prestanda. Efter det hjälper vi dig att genomföra ändringarna för att göra din hemsida både snabbare och mer effektiv.

Kunder som vi hjälper med prestandaoptimering ser vanligtvis en 40-50 % minskning av laddtider på sina hemsidor! För att underlätta har vi satt samman ett paket med typisk prestandaoptimering för en vanlig WordPress-hemsida, där vi analyserar och optimerar din hemsida för att få dessa förbättringar för enbart 5 000kr.

Är du intresserad?

Fyll i formuläret här bredvid så återkommer vi till dig angående WordPress prestandaoptimering.

”XLD Studios has helped me a number of times with my WordPress site – their knowledge in that area is tremendous, and the turnaround time in dealing with my problems was extremely fast.”Dave Cross,
Owner, Dave Cross Workshops

Tips och tricks för WordPress prestandaoptimering

Nedan är några kärnpunkter för att få en WordPress-hemsida att fungera bättre. Vi hjälper dig med detta när vi gör prestandaoptimering av din WordPress hemsida.

Cachning

Att ladda innehåll varje gång en sida laddar tar tid. Genom att cacha sidor laddas de från minnet istället för på nytt varje gång, vilket får en rejäl effekt för slutanvändaren.

Profilering av tillägg

Tillägg är underbara men det kan bli för mycket av den goda saken. Även dåligt kodade tillägg kan sega ner din hemsida. Vi hjälper dig analysera, rensa upp och ersätta de dåliga.

Optimering av temakod

Det finns oftast mycket som kan göras med ditt tema, speciellt om du använder ett färdigt köpetema. Vi går igenom och optimerar koden så att den blir mer effektiv.

Bildoptimering

Det som tar längst tid att ladda på nätet är oftast bilder. Genom att optimera bilder kan vi reducera dess filstorlek rejält utan att tumma på bildkvaliteten.

CDN

Genom att sprida ut statiska filer (bilder, stilmallar och skript) på ett distribuerat nätverk av servrar runt om i världen kan besökare alltid hämta ner filerna från servern som är närmast dem.

Minifiering

Din webbplats laddar med all säkerhet flera skript och stilmallar. Genom att kombinera dessa och minifiera koden görs färre förfrågningar för mindre storlek kod och siten laddar snabbare.

Hjälp mig optimera min WordPress hemsida